Sziasztok rendezvényszervezők!

Helló beszerzők!

Sok szuper céges rendezvényen jártam az elmúlt években. Úgy látom, hogy a cégek ezeket az eseményeket fontos motiváló eszköznek tartják. Ekkor szórakozik együtt a csapat, így erősödik a csapatszellem és jobb lesz a munkahelyi légkör is. (Mintha egy HR-es beszélne belőlem:)

Ezeken a rendezvényeken találkoztam már többek között élőcsocsóval, ingyen fagyival, Geszti Péterrel és tényleg sok minden mással.
A cégek befektetésként élik meg ezeket a rendezvényeket, a munkatársak elköteleződéséért dolgoznak.
S teszik ezt helyesen. 

Remélhetőleg fotóst is felkérnek az eseményre, hiszen az itt készült fényképeket nagyon sokrétűen fel tudják majd használni. (Hogy mire is lehet felhasználni a fotókat? Kattints ide: http://www.fejesfoto.hu/rendezvenyfotos-blog/kolts-tobbet-a-fotora )


Sziasztok rendezvényszervezők! Helló beszerzők! 
KÖLTSETEK TÖBBET RENDEZVÉNYFOTÓRA!

Igen-igen, én is tudom, hogy minden forint számít és iparágtól függetlenül oda kell figyelnetek, hogy mire mekkora keretösszeget terveztek be, ha céges eseményről van szó.

De érdemes azt is figyelembe venni, hogy egy-egy rendezvény után csak a fotó/video marad. Ezzel tudnak majd a marketingesek és a PR-esek dolgozni. S ha okosan használjátok fel ezeket a fotókat cégetek belső kommunikációjában nagyon sokat nyerhettek!

Egy „unalmas” értekezletet, hosszú tájékoztató előadást mindig feldob, ha emlékeztetjük a kollégákat ezekre a céges eseményekre. Tuti biztos, ha a 3. excel tábla után feldobjátok a céges családi napon készült fotó, akkor ismét figyelni fog a csapat. :)

Biztos vagyok benne, hogy azt ti is tudjátok, hogy egy rendezvényfotó nemcsak a „kattintásból” áll. Retusálunk, szerkesztünk, az igényeiteknek megfelelően több felbontásban elkészítjük a képanyagot, s ha kell, a helyszínen átadunk 10 király képet.

Kedvezőbb áron mindig tud majd valaki fotózni, de egyáltalán nem garantált, hogy…
- pontosan meg fogja örökíteni azt a 3 mp-ig tartó fontos kézfogást, ami nektek kell,
- és lehet, hogy csak egy kicsit fog késni az eseményről,
- talán nem is fogja tudni, hogy melyek a kulcsmozzanatok a rendezvényen, mert nem olvasta el a forgatókönyvet,
- és a végén valahogy nem olyanok lesznek a fotói, amilyennek Ti szerettétek volna.

Nézzétek meg a rendezvényetek költségvetését. Ugye, hogy nem a fotózás a legmagasabb költség? Nos, ezen könnyű változtatni . Jó persze, ha nem is ez lesz a legmagasabb tétel, az biztos hogy megéri megfelelő keretösszeget szánni a rendezvényfotózásra.Nézzétek meg, hogy milyen rendezvényárakkal dolgozok:
http://www.fejesfoto.hu/arak#rendezveny