Az életed legszebb pillanatai

Esküvői és jegyesfotózás

Az esküvő- és jegyesfotózások esetén is azt vallom, hogy a jó képek titka az ifjú pár és a fotós együttműködésében rejlik. Így mindig arra törekszem, hogy a fotózások összehangolt, felszabadult légkörben teljenek. A jegyesfotózás egy kiváló alkalom lehet arra, hogy jobban megismerjem igényeiteket, személyiségeteket, és felkészítselek benneteket az esküvői fotózásra – hiszen közös célunk, hogy esküvői képeitek a lehető legjobban sikerüljenek. Az esküvői fényképezés alkalmával pedig már igyekszem minden terhet levenni a vállatokról – így Nektek csupán annyi dolgotok lesz, hogy élvezzétek a nagy nap minden percét, miközben én megörökítem a legszebb pillanatokat.

Esküvői fotózásról bővebben Jegyesfotózásról bővebben


Esküvői válogatott referenciák

  • Esküvői fotózás

    Az esküvőn készült fotók életetek legemlékezetesebb pillanatait örökítik majd meg, így fontos, hogy profi módon elkészített, valamint a ti személyiségetekhez passzoló képek készüljenek. Ha szeretnétek, hogy az esküvő minden mozzanata így legyen lefotózva ismerjétek meg esküvői csomagjaimat, melyben minden pár megtalálja a számára legjobbat. Esküvői fotózás bővebben »
  • Jegyesfotózás

    A jegyesfotózás az esküvői fotózás egyfajta főpróbájaként is felfogható, melynek többek között az is célja, hogy az esküvő napjára már ne maradjanak kérdések a beállításokat, helyszíneket illetően. Ha érdekel titeket a jegyesfotózás és szeretnétek még többet megtudni róla, plusz az árakról is tájékozódnátok, kattintsatok tovább és ismerjétek meg jegyesfotózás csomagjaimat. Jegyesfotózás bővebben »