Álomesküvőt szeretnél?

Akkor szánj 2 percet erre a blogra, hogy megtaláld a hozzád illő esküvői helyszínt

Nekem mindig a személyes benyomás az első. Az első 3 mp-ben már sok minden kiderül. Figyeljetek arra, hogy egy hullámhosszon vagytok-e a rendezvényszervezővel/étteremvezetővel. Fontos, hogy már elsőre érezzétek: ezt a helyet nektek találták ki!


Mikor érzi magát legjobban a násznép? Ha finomak a felkínált ételek és jó a buli. Erre a két dologra helyezzetek külön hangsúlyt. Tipp: egy próbaebédre látogassátok meg a helyszínt.

A terem alapterülete döntő tényező, cél hogy kényelmesen elférjen a násznép. Ha pedig tudjátok, hogy a csapat imád bulizni, akkor megfelelő méretű tánctérrel készüljetek.

A fogadalomtétel nagyon romantikus külső helyszínen. Ugye az esküvőszervező ajánlott nektek B tervet is, ha hirtelen esni kezdene?

Rendezzetek be fotósarkot. Amellett, hogy így biztosan emlékezni fogtok, hogy ki is volt ott, egy szuper külön program a násznépnek.

Dekoráció - itt tényleg csak a pénztárcátok és a kreativitásotok szab határt! Ezen a nyáron volt egy párom, akik imádták a filmeket. A dekort pedig a moziplakátokkal dobták fel, úgy hogy a főszereplőket ők formázták meg.

Asztaltérkép a bejárathoz, ugye készülni fog?

Figyeljetek a zökkenőmentes érkezésére is, legyen elég parkolóhely, vagy távolabbi helyszín esetén kisbusszal szállítsátok a vendégeket. A helyszínnek erre legyen javaslata. A térképrészletet a meghívó hátsó oldalára fel is tudjátok tüntetni.

Pontos forgatókönyv a siker kulcsa. Erről itt olvashatsz bővebben. http://www.fejesfoto.hu/esk…/a-jo-eskuvoi-forgatokonyv-titka