Esküvői fotós trendek 2014

Esküvői fotós trendek 2014


Az évek alatt átváltozott az esküvői fotók stílusa. Évek óta a szokványos képek fa mögül kinézős, korintoszi oszlopos képek nem trendiek. 

A műtermi fotózástól sok esetben félnek a párok. Manapság elég negatív a műtermi fotózás megítélése, mivel beállított, személytelen fotózást kötnek hozzá. Éppen emiatt én elsősorban nem műtermi, hanem stúdiófotókat készítek a párokról, és - szakítva a műtermi fotózás alapvető szabályaival - inkább modernebb, reklámhangulatú fotókat készítek a stúdióban. Mivel a stúdiófotózás mindössze fél órát vesz igénybe, és független az időjárástól, érdemes ilyen képeket is készíteni.

Nem gond, ha nem vagytok hozzászokva a fotózáshoz. Teljesen természetes, hogy sokan csak az esküvő alkalmával találkoznak először profi fotóssal - én pedig éppen emiatt segítek Nektek, és instruállak Titeket. A beállításokat akár előre is megbeszélhetjük, és közösen kitalálhatjuk. Persze spontán fotókat is készítek Rólatok, de valamilyen szinten ezek is beállításfüggők.

Az esküvői fotózásra is igaz ez a mondás: a kevesebb több! Ha kevesebb fotót készítek, de azt nagyon jó minőségben, akkor annak nagyobb értéke van, mintha sok képet készítenék, de azok kevésbé sikerülnek jól. Tehát nem a mennyiség, hanem a minőség a lényeg. Egyébként idő-, program- és esküvőfüggő, hogy hány képet készítek. Ez lehet 200 vagy akár 1500 fotó is.


Esküvői terendek 2014