Kiemelt pillanatok

Rendezvény és riportfotózás

Minden rendezvénynek és eseménynek megvan a maga hangulata, központi üzenete. Ezek megörökítése pedig a fotós számára a legfontosabb feladatok. De ez nem csak a rendezvényfotózásnál van így, a riportfotózáskor is a lehető legjobb pillanatban kell lenyomni a fényképező exponáló gombját, hogy valóban kifejező képek születhessenek.
Legyen akár céges évforduló, protokol rendezvény vagy éppen koncert, a fő cél mindig az, hogy olyan képek szülessenek, melyek visszaadják a rendezvény igazi valóját. Én pedig minden fotózás során erre törekszem.

Rendezvényfotózás Riportfotózás RENDEZVÉNYFOTÓ RENDELÉS »
  • Rendezvényfotózás

    Minden rendezvénynek megvan a maga kiemelt pillanata, amit érdemes megörökíteni. Ha szeretnéd, hogy az általad szervezett rendezvény minden fontos momentumáról készüljenek képek, én a segítségedre lehetek a képek megosztásánal és fotógalériák készítésénél. Profi technikával, megfelelően felkészülve vágok bele a fotózásba, legyen szó akár vállalati rendezvényről, koncertről vagy éppen diplomaosztóról. Rendezvényfotózás bővebben »
  • Riportfotózás

    A riportfotózás talán a legösszetettebb része a fotózásnak. Sokkal többől áll, mint néhány kattintás, hiszen olyan pillanatokat kell lencsevégre kapni, amik később nagy hatással lesznek a nézőkre. Viszont egy jó fotóriporternek ez nem jelenthet gondot.
    Ha szeretnéd jobban megismerni a riportfotózás részleteit, és az árakról is tájékozódnál, tovább kattintva megteheted. Riportfotózás bővebben »