Élmény az egész családnak!

Örömteli műtermi pillanatok stúdiónkban

A családi fotózás az egyik kedvenc területünk, hiszen egy-egy fotózással a fényképek elkészítése mellett célunk, hogy élményt kínáljunk a családoknak. Így a délelőtti programra örömmel tekintenek vissza vendégeink, amikor az elkészült fotókönyvet vagy fényképet a kezükbe veszik.

A családi fotóalbumba kicsit több kell egy pár napig élő Facebookra posztolt képnél. Ez az a fotó, melyet 5, 10 vagy 25 év múlva a kezetekbe vesztek és visszagondoltok „azokra a régi szép időkre” :). Kicsit szentimentálisan hangzik, de tényleg így van!

Így vannak olyan családjaink, akik minden évben karácsonykor eljönnek az ünnepi hangulatba öltöztetett stúdiónkba, vagy van olyan házaspárunk is, akik a baba érkezése előtt és után is megkerestek minket. 

Ezek a családi fotózások nekünk is nagy örömet jelentenek, hiszen amellett hogy a családok évről évre bizalmat szavaznak munkánknak, büszkeséggel tölt el minket, hogy a nálunk készült fényképek kerülnek el a nagymamákhoz, tesókhoz vagy éppen a barátokhoz. 

Kollégáinkkal azon dolgozunk, hogy mélyebb érzések, valódi mosolyok köszönjenek vissza a fotókon, és figyelünk arra, hogy a maga a fotózás is emlékezetes és jó élmény legyen. Ezért fotósaink nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy megismerjenek Titeket, részletesen leegyeztessék veletek elképzelésiteket és a fesztelen, laza hangulat megteremtésében is gyakorlottak. Így egy-egy családi fotózáson voltunk tanúja már igazán meghitt pillanatnak is, amikor a pár hölgy tagja meghatódottságában elsírta magát, vagy éppen viccesnek is, amikor a gyerekek csínytevésben bizony kihozták magukból a maximumot :).

S Ti mi mindent tudtok megtenni azért, hogy a családi fotózás igazán jól sikerüljön? Összeszedtünk nektek 8+1 tippet, melyet itt olvashattok.

Fotós csomagajánlatainkat itt találjátok.