Profi stúdiófotók

Stúdió- és műtermi fotózás

Egy fotózás sok esetben külső helyszínen zajlik, de az ott készült fotókat stúdióban készített képekkel is érdemes kiegészíteni. Business vonalon nagyon jó üzleti portrékat tudunk készíteni stúdióban, az egyedi és épített háterekkel pedig igazán jó hangulató családi fotókat lehet készíteni. 

 
Ha szeretnéd jobban megismerni stúdió- és műtermi fotózás szolgáltatásaimat, bátran nézd meg aloldalaimat. A fotózások helyszíne a TRILITE STUDIO, melyet Debrecenben a Hatvan utca 37. szám alatt találsz. Ídőpont egyeztetésre írj, hívj előzetesen.

  • Portfólió fotózás

    Egy profi modell elengedhetetlen kelléke a portfólió, hiszen a meghallgatások többsége sokszor ezen áll vagy bukik. Ha még nincs profin lefotózott és összeállított portfóliód, vagy egyszerűen csak frissíteni szeretnéd néhány képpel a meglévőt, a segítségemmel elkészíthetjük azt.
    Mielőtt belevágnánk, tudj meg többet a portfóliófotózásról és az áraimról. Portfólió fotózás bővebben »
  • Családi fotózás

    Évről évre egyre nagyobb divat profi fotóshoz menni és egy igazán jó fotósorozatot készíttetni a családról. Mondom ezt annak ellenére, hogy minden nap sorra készülnek a fotók telefonnal gyermekekről, nagymamákról, apukákról. Ismerd meg a családi fotózás szolgáltatásomat és áraimat.  Családi fotózás bővebben »