Profi stúdiófotók

Stúdió- és műtermi fotózás

Egy fotózás sok esetben külső helyszínen zajlik, de az ott készült fotókat stúdióban készített képekkel is érdemes kiegészíteni. Legyen az modell fotózás, tárgy vagy műtárgyfotózás, megfelelő beállításokkal, háttérrel, fényekkel és kiegészítőkkel profi stúdiófotók készülhetnek. A képeket pedig magán célra, kiadványba, webes megjelenéseknél, portfólióba is fel lehet használni. Ha szeretnéd jobban megismerni stúdió- és műtermi fotózás szolgáltatásaimat, bátran nézd meg aloldalaimat. Tri Lite fotó stúdió, Debrecen,Hatvan utca 37 udvar nyitvatartás előzetes egyeztetés alapján

Kiemelt stúdiófotóim
  • Portfólió fotózás

    Egy profi modell elengedhetetlen kelléke a portfólió, hiszen a meghallgatások többsége sokszor ezen áll vagy bukik. Ha még nincs profin lefotózott és összeállított portfóliód, vagy egyszerűen csak frissíteni szeretnéd néhány képpel a meglévőt, a segítségemmel elkészíthetjük azt.
    Mielőtt belevágnánk, tudj meg többet a portfóliófotózásról és az áraimról. Portfólió fotózás bővebben »
  • Műtárgyfotózás

    A műtárgyak fotózása speciális beállításokat, fényeket és technikát igényelnek, így nem mindegy, hogy milyen fotós felszereléssel és szaktudással készíttetjük el a képeket.
    Ha szeretnéd, hogy a műtárgyaidról készült képek valóban profi minőségben készüljenek – akár saját használatra, akár kiadványba szánod – én a segítségedre lehetek. Ismerd meg műtárgyfotózás szolgáltatásomat és áraimat Műtárgyfotózás bővebben »