Debreceni Egyetem diplomaosztó ünnepségeA Tri Lite Fotóstúdió évek óta fotózza a Debreceni Egyetem diplomaosztóit. Az eseményenként akár 200 – 300 hallgató fotózását nagyon komolyan vesszük, hiszen tudjuk hogy ez egy megismételhetetlen pillanat számodra. Évekig tanultál azért, hogy az a bizonyos kézfogós kép elkészüljön, s mi pedig több mint egy évtizede dolgozunk azon hogy minden helyzetben a lehető legjobb kép készüljön el. Ezért minden diplomaosztóra minimum 2 fő fotóssal érkezünk, de létszámtól függően akát 3 kollégánk is a helyszínen van. Így tudjuk azt megtenni, hogy mindenkire ugyanakkora figyelmet fordítunk, több beállításból készítünk fotót, így Te tudod kiválasztani a neked leginkább tetsző fényképet.

Ez a kép lesz kint rólad otthon, találkozni fogsz vele a nagyinál a vitrinben és anyukád is biztosan a pénztárcájában fogja hordani. Ugye megéri, hogy a legszebb mosolyoddal szerepelj a képeken?

A diplomaosztón készült képeket online tudod megrendelni, rendelhetsz print változatot vagy kérésre elküldjük a nagyfelbontású digitális fotót is.

Hogyan rendelheted a képeket?

Mi történik a megrendelés után?

Mennyibe kerülnek a képek?

Az alábbi linkre kattintva tuddtok meg bővebb információt
http://www.fejesfoto.hu/rendezvenyfotok

Jó nézegetést kívánunk :)