"Jaaaj, anya már megint fotóz!"

Ötletek, hogy a család ne így álljon a kamerád elé...

Hangulatot fotózz és ne tartsd fel a családot :)! Mondjuk az unott mosolyon is lehet a későbbiekben nevetni... Legyél Te a nyaralás fotóriportere!

Telefon vs. profi gép - mindegy, a lényeg hogy visszaadja a hangulatot.

Figyelj a részletekre! A családtagok mellett a helyi kultúra jellegzetességeit is kattintsd le. A kinyomtatott képekkel jól tudod majd dekorálni a lakást. A képeket a fotókönyvben is jól tudod majd használni. A gyerekek meg látni fogják, hogy megérte a nagy mosoly.

Kevés a fény a terepen, pl. egy templomban? - Vedd meg inkább a képeslapot.

Az esti buliban, vacsorán a fény felé fordított kamerával hangulatos képeket tudsz majd készíteni.

Tengerparti fotózás? A tűző napon kevés az esélye a jó képnek! Meg aztán a modellek is hunyorogni fognak... s ne feledjük a kamera sincs biztonságban. Ez utóbbit ne csak a tolvajoktól féltsd, hanem a felmelegedéstől is.

Oké-oké, de akkor mégis csak kellene egy jó tengerpartos fotó, ha már legurultatok egészen a partig... akkor a strandolás előtt fotózz és tedd be a kocsiba a gépet.

A kevesebb több - válogasd le a képeket! Ugye Te is unni szoktad, amikor barátaid nagy örömmel mutatják meg a 521. képet is. Hidd el, 28 fotóval nagyobb sikered lesz.

Utómunkázz! Telón a filter kiválóan feldobja a képet, kicsit haladóbbak az asztali gépükön pedig a fény- és fehéregyensúlyt is be tudják állítani és effekteket is rádobhatnak rá.

Köszönjük a fotókat Tündi Ferenczi és Kalmár Péter nek.