Az én történetem

Hitvallás

"Lehet, hogy van jobb dolog mint a kattintgatás, de számomra nagyon fontos, hogy emlékeket és pillanatokat örökítsek meg."

fejesportre.jpg
A legutóbbi évekig a klasszikus fényképészet olyan mértékű rombolást végzett a vizuális kultúrában, hogy muszáj lázadni és szembe menni ezzel az irányzattal. 
Fontos, hogy tudással és alázattal nyúljunk a témához. Merészebben dolgozzuk fel a klasszikus témákat is. Vallom, hogy szeretni kell amit csinálunk és átgondolt fotókat kell kiadni a kezeink közül. 

A múlt

A kezdetektől tudom, hogy a fotózás az a terület, mellyel hosszú távon dologzni szeretnék. Egy egyszerű, de hosszú folyamatnak köszönhetem, hogy az is vált belőlem. Az első képeimet a gimnáziumi évek alatt készítettem nagybátyám hatására, aki fotóriporterként tevékenykedett. Ezt követően egyenes út vezetett a kommunikáció szakra, s ott kifejezetten a vizuális kommunikáció területében mélyedtem el. A debreceni és  finnországi főiskolai tanulmányaim után itthon pedig elvégeztem egy két éves fotográfus képzést is. Ennyit az iskolai keretek közötti tanulásról. 
Kezdetben fotóriporterként dolgoztam, majd folyamatosan tértem át a családi és céges rendezvényes fotózására. Szakterületem pedig kibővült a business fotózás teljes vertikumára, úgymint termékfotózásra, csapatfotók elkészítésére és üzleti portrék megalkotására. 


porcioportre.jpg

A jelen

TRILITE FOTOSTUDIO, WhiteRoomStudio

A fejesfoto 2012-ben egyesült a TRILITE FOTOSTUDIÓval. Így immáron Porció Norberttel, felkészült, nagy gyakorlattal rendelkező kollégámmal, egy kíváló stúdióban várjuk ügyfeleinket. 

Nézzétek meg honlapunkat: http://www.trilite.hu/


2018-ban pedig létrehoztuk bevárosi design stúdiónkat, a WhiteRoomStudio-t, melyet kifejezetten profi fotósoknak alakítottunk ki bérlési céllal. 

Nézzetek itt is szét: http://www.whiteroomstudio.hu/ 

Szolgáltatásaim – Miben számíthatsz rám?

Több szolgáltatás is van, amiben számíthatsz rám, legyen szó akár céges, vagy egyéni megrendelésről. Rendezvényeken, céges és családi alkalmakon, esküvőkön is találkozhatsz velem. Ezen felül reklám- és termékfotózással, céges imázs- és portréfotózással, jegyes fotózással, riport és családi fotózással is foglalkozom. Ha pedig épület- és enteriőr fotózásra is szükséged van, ebben is számíthatsz rám. Debrecenben, Budapesten és vidéken is számíthatsz a munkámra mint fényképész. 

 

fejesfotomunkakozben_msolata.jpg

Cégeknek kínált szolgáltatásaim


Céges imázs- és portréfotózás

Egy cég sikeréhez elengedhetetlen, hogy profi képekkel dolgozzanak. Céges imázs- és portréfotózás szolgáltatásommal ebben leszek segítségedre. Az így készült portréfotók, csoportképek, és az irodát bemutató fotók a legjobb színben tüntetik majd fel cégedet. Ha pedig szeretnéd, hogy vállalatod termékei is jó benyomást tegyenek majd ügyfeleidre, reklám- és termékfotózás során segítségedre lehetek benne. Elkészíthetjük a prospektusba, katalógusba szánt fotókat, így garantáltan profi megjelenést adhatsz cégednek. 

Részletek a céges imázs- és portréfotózásról >

 Rendezvény és riportfotózás

Minden rendezvénynek és eseménynek megvan a maga hangulata, központi üzenete. Ezek megörökítése pedig a fotós számára a legfontosabb feladatok. De ez nem csak a rendezvényfotózásnál van így, a riportfotózáskor is a lehető legjobb pillanatban kell lenyomni a fényképező exponáló gombját, hogy valóban kifejező képek születhessenek.
Legyen akár céges évforduló, protokol rendezvény vagy éppen koncert, a fő cél mindig az, hogy olyan képek szülessenek, melyek

visszaadják a rendezvény igazi valóját, én pedig minden fotózás során erre törekszem. 

 

Részletek a rendezvény- és riportfotózásról >

werkfoto-fejes-01.jpg  werkfoto-fejes-02.jpg

Magánszemélyeknek, egyéni megrendelőknek kínált szolgáltatásaim

Ha az esküvődet, egy családi eseményt, születésnapot vagy évfordulót szeretnél megörökíttetni, számíthatsz a segítségemre. Több szolgáltatásom közül is választhatsz, így biztosan megtalálod azt, ami számodra a legmegfelelőbb. Ha pedig profi stúdiófotókra van szükséged a modell portfóliód bővítéséhez, több csomagot is tudok javasolni.

 

fejesfotonorbival.jpg

Esküvői és jegyesfotózás

Az esküvő- és jegyesfotózások esetén is azt vallom, hogy a jó képek titka az ifjú pár és a fotós együttműködésében rejlik. Így mindig arra törekszem, hogy a fotózások összehangolt, felszabadult légkörben teljenek. A jegyesfotózás egy kiváló alkalom lehet arra, hogy jobban megismerjem személyiségeteket, igényeiteket, adottságaitokat, és felkészítselek benneteket az esküvői fotózásra – hiszen közös célunk, hogy esküvői képeitek a lehető legjobban sikerüljenek. Az esküvői fényképezés alkalmával pedig már igyekszem minden terhet levenni a vállatokról – így Nektek csupán annyi dolgotok lesz, hogy élvezzétek a nagy nap minden percét, miközben én megörökítem a legszebb pillanatokat.

 

Részletek az esküvői és jegyesfotózásról >

 

 

Stúdió- és műtermi fotózás

Egy fotózás sok esetben külső helyszínen zajlik, de az ott készült fotókat stúdióban készített képekkel is érdemes kiegészíteni. Legyen az családi fotózás, vagy üzleti portrék elkészítése, megfelelő beállításokkal, háttérrel, fényekkel és kiegészítőkkel profi stúdiófotók készülhetnek. A képeket pedig magán célra, kiadványba, webes megjelenéseknél is fel lehet használni. 

Ha szeretnéd jobban megismerni stúdió- és műtermi fotózás szolgáltatásaimat, bátran néz meg aloldalaimat.

 

Részletek a stúdió- és műtermifotózásról > 

 

Képrendelés


A honlapomon a különböző rendezvényeken, diplomaosztókon, bálokon és egyéb eseményeken készült fotóimat is meg tudod rendelni.

Az aktuális rendezvényfotóim között megtalálod az össze online elérhető galériát és kiválaszthatod azokat a képeket, amiket szeretnél megrendelni. Mindössze annyit kell tenned, hogy kiválasztod a képeket, majd a megrendelés véglegesítésekor megadod a következő adatokat: név, e-mail cím, telefonszám, postázási cím.
A képek rendelése során meg tudod adni, hogy melyikből hány darabot szeretnél, illetve kiválaszthatod a méretet is.

Ha sikerült kiválasztani a képeket, a megrendeléstől számított hét munkanapon belül postára is adom, és tíz munkanapon belül számítok a fizetésre postán vagy banki átutalással.

Aktuális rendezvényfotóim itt elérhetők >

Amennyiben valamelyik szolgáltatásom felkeltette az érdeklődésedet vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeim egyikén


Fejes Márton

Mobil: +36-20-32-78-712

E-mail: info@fejesfoto.hu

Fotó műterem: TRILITE FOTOSTUDIO, Debrecen, Hatvan utca 37. udvar - nyitvatartás előzetes egyeztetés alapján

útvonal tervezés


Felszerelés

Fényképezőgép: Nikon D810, Nikon D3s -professzionális DSLR-
Optika: Nikkor 24-70 f:1:2,8, Nikkor 50mm f:1:1,4, Nikkor 85 mm f:1:1,4,Nikkor 70-200 mm f:1:2,8,Nikkor 105 mm f:1:2,8,
Vaku: Nikon Sb-910,
Studio felszerelés: www.trilite.hu

fotostudio-muterem.jpg
fotostudio-terkep.jpg