Családi fotózás

Évről évre egyre nagyobb divat profi fotóshoz menni és egy igazán jó fotósorozatot készíttetni a családról. Mondom ezt annak ellenére, hogy minden nap sorra készülnek a fotók telefonnal gyermekekről, nagymamákról, apukákról. Ismerd meg a családi fotózás szolgáltatásomat és áraimat. Természetesen a saját géppel, telefonnal készült fotóknak is megvan a helye a családi fotóalbumban, hiszen vannak megismételhetetlen, egyedi pillanatok. Az első bringázás, a húsvéti tojáskeresés vagy egy reggeli ölelés anyunak. 
DE! Egy fontos évfordulóra, ünnepnapra  mindenképp megéri felkeresni egy megbízható szolgáltatást nyújtó fényképészt. Hiszen ő olyan képet tud majd elkészíteni, melyen tényleg mindenki jól néz ki és egyedi kellékeivel, stúdió berendezéseivel olyan fénykép készülhet, melyet 20 év múlva is szívesen a kezünkbe veszünk. Ezek a képek megfelelő felbontásban készülnek el, így biztosan tudsz majd fotókönyvet, naptárt csináltatni belőlük és nagy méretben akár vászonra is ki tudod nyomtatni. 

Stúdióim, a TRILITE STUDIO célja, hogy egy-egy ilyen családi fotózást élményként éljenek meg a résztvevők és az őszinte mosoly köszönjön vissza minden képen. 

Éppen ezért fontos nektek is néhány dologra figyelni, hogy ha majd ránéztek a képekre igazi szép élmények köszönjenek vissza:

  • A fotózást megelőző néhány napban pihenjetecsaladifoto2.jpgk sokat. Igen tudjuk, hogy kisgyermekes családoknál ez kihívás lehet ! De megéri.
  • Idő – idő – idő. A fotózás napján szánjatok mindenre megfelelő időt, hogy nyugodtan induljatok el. 
  • Néhány nappal a fotózás előtt tervezzétek meg a családtagok szettjeit. Például legyen ugyanolyan színű kiegészítő a hölgyeken, színben harmonizáljanak a felsők, és kerüljétek a nagyon mintás ruhadarabokat.
  • Beszéljétek meg a fotósotokkal, hogy milyen beállításokat szeretnétek. Küldjetek neki mintákat is!
  • Igazi plusz a fotókon, ha a hölgyek erre az alkalomra profi sminkest is felkeresnek. De fontos, hogy ne most próbáljon ki egy, az egyéniségétől messze álló sminket. 
  • Hozzátok el a gyerkőcök kedvenc játékát, takaróját, így igazán otthonossá tudjuk tenni a stúdiót, így mindenki felszabadultan tud mosolyogni a fényképeken.

"Stúdióim épített és különleges hátterei egyedi hangulatot varázsolnak a családi fotóknak. A szezonálisan berendezett enteriőrrel pedig minden évben egy kicsit megfűszerezzük azokat." Fejes Márton

Gyakori kérdéseitek:

Hogyan zajlik a családi fotózás?

A legrövidebb családi fotózásra is szánjatok 2 órát. Ebben a fotózás mellett benne van az az idő, hogy a gyerekek kicsit feloldódjanak, megismerjük egymást és egy gyors sminkellenőrzésre is jut idő. Megbeszéljük, hogy milyen fényképeket szeretnének, de az sem gond, ha nincs elképzelés, mindig vannak ötleteink, amelyeket a családtagok személyiségéhez igazítunk.
A családi fotózás közben többször is megmutatjuk a készülő képeket, hogy valóban a család igényeinek megfelelő fotók szülessenek. ​


Milyen fényképek készülnek a családi fotózáson?

A fotózáson készült képek teljesen családra szabottak, a Ti elképzeléseitekhez igazítjuk őket. Többféle háttérrel, beállítással, többféle ruhában is készülhetnek a képek. Lehetnek például olyan beállítások, ahol minden családtag saját egyéniségét domborítjuk ki és készülhet olyan is, ahol a család egységét emeljük ki jobban. ​A képek hangulata is sokféle lehet: az ünnepélyestől és a komolytól kezdve a lazán és a természetesen át egészen a humorosig vagy éppen az extrém őrültig minden.


Mennyibe kerül egy családi fotósorozat?


Különböző kategóriájú csomagokat alakítottam ki, melyek között biztosan megtalálod a családodnak legmegfelelőbbet. Ajánlataink között szerepelnek csomagok ajándék fotónagyításokkal valamint fotókönyvvel is. További részleteket az áraink között találsz.